door SRM Opleidingen, partner | 24 januari 2018, 12:15 in Mensen & Carrière
Social Media Social Media Marketing Social Media Strategie

Masterclass Social media marketing start gegarandeerd op 7 februari!

SRM Opleidingen, partner | 24 januari 2018, 12:15

“Community management en online ambassadeurs zijn gewoongoed geworden binnen de online communicatie.”

Social media: een onmisbaar medium
Als marketing- of communicatieprofessional weet je als geen ander hoe belangrijk communicatie is om de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw organisatie, producten en diensten te vergroten. We zijn het station van een bepaald aantal volgers en likes als doelstelling al lang gepasseerd; social media heeft de communicatieverhoudingen tussen bedrijven en consumenten voorgoed veranderd en is uitgegroeid tot volwaardig communicatiemedium. Community management en online ambassadeurs zijn gewoongoed geworden binnen de online communicatie. Kortom, het is tijd voor een volledig geïntegreerde social media strategie.

Van inzicht tot overtuigende strategie
Langs welke digital customer journey beweegt jouw doelgroep zich richting jouw merk of organisatie? Hoe vertaalt de merkidentiteit zich naar campagnes, content en creatie? En met welke content­strategie maak jij van je social kanalen ROI gedreven instrumenten? Tijdens de Masterclass Social media marketing leer je in zes bijeenkomsten een social media strategie ontwikkelen. Je doet waardevolle inzichten op als:

  • Wat levert de inzet van social media aan omzet op?
  • Wat is de marketingwaarde van al die volgers en fans?
  • Hoe weten we of de inspanningen op social gebied relevant zijn?
  • Hoe organiseer ik de huidige social activiteiten tot een strategische aanpak?
  • Met welke contentstrategie maak ik van consumenten online ambassadeurs?

Het hoogtepunt van de masterclass is het afsluitende weekend: de live case. In groepjes werk je een weekend lang onder tijdsdruk aan een oplossing voor een social media uitdaging waar een aansprekende opdrachtgever voor staat. Aan het eind presenteer je je advies aan de opdrachtgever. Het is het leukste én het meest leerzame onderdeel van de masterclass.

Masterclass Social media marketing op 7 februari 2018 (nu met startgarantie!)
Op 7 februari a.s. start bij een groep enthousiaste marketing- en communicatieprofessionals met de Masterclass Social media marketing. Wil jij dit jaar je doelstellingen voor je bedrijf of organisatie behalen door de grote social media kanalen strategisch te benutten? Schrijf je dan in voor de Masterclass Social media marketing van SRM.

 

Neem contact op met SRM
Wil je weten of de masterclass aansluit op jouw leerwensen? Neem dan contact op met programmamaker en kerndocent Jeroen van Woudenberg via of bel naar 020-5126532 voor een persoonlijk adviesgesprek.

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

SRM Opleidingen

Partner

Meer van deze partner
Nu op Twitter