door Beeckestijn Business School, partner | 3 november 2017, 15:47 in Mensen & Carrière
Marketing Online Marketing influencer

Clinic: Influencer Marketing

Beeckestijn Business School, partner | 3 november 2017, 15:47

Beeckestijn Business School nodigt je graag uit voor de gratis clinic 'Influencer Marketing' op vrijdag 24 november om 09:30-11:30 uur in Leusden.

Deze clinic biedt interessante inzichten en inspirerende praktijkcases. De clinic wordt gegeven door Dorit Roest en Femmie Geradts op vrijdagochtend 24 november bij Beeckestijn Business School in Leusden. 
.

Hoe maak je influencer marketing een succesvol kanaal binnen de (online) marketingmix?

Influencers zoals bloggers, YouTubers en Instagrammers krijgen een steeds grotere invloed op merkwaarde, koopgedrag en zichtbaarheid. Ze beïnvloeden steeds meer het gedrag en de meningen en worden als geloofwaardiger en betrouwbaarder gezien dan advertising en mailen. Het is dan ook een effectieve manier om het bereik en de betrokkenheid binnen een specifieke doelgroep te vergroten.
Maar dan moet je het wel goed doen, vanuit strategie. Hoe maak je influencer marketing een succesvol kanaal binnen de (online) marketingmix? In deze praktische en leerzame clinic bespreken we alle stappen die genomen worden voor een volledig Influencer Marketing programma. We tonen vele inspirerende praktijkcases om van te leren.

Wat gaat de clinic brengen?

Een inspirerende sessie waar theorie en praktijk samenkomen. Alle facetten van Influencer Marketing komen aan bod en alle vragen kunnen worden gesteld.

Door wie wordt deze clinic gegeven?

De clinic wordt gegeven door Dorit Roest, oprichtster van TIM - het matching platform waar merken en influencers samenwerken o.b.v. relevantie en oprechte motivatie. En door Femmie Geradts, 20+ jaar ervaring in digital marketing en veel ervaring met Influencer Marketing campagnes voor o.a. Stage Entertainment, de Bijenkorf en Christine le Duc.
Beide sprekers zijn co-founder bij Secretbase, een organisatie die zich hard maakt voor het professionaliseren van Influencer Marketing voor merken, influencers en agencies.

Aanmelden

Kom op vrijdag 24 november 2017 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30u – 11.30u bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 9.00 uur. 

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

Beeckestijn Business School

Partner

Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner
Nu op Twitter
 • Beeckestijn
  Kun jij nog wel wat tips gebruiken om je online teksten te verbeteren? Schrijf je dan snel in voor de 1-daagse trai… t.co/koI23t31ho
 • Beeckestijn
  Wat speelt er in de Nederlandse marktonderzoekssector? Doe mee aan de enquête en ontvang de belangrijkste resultate… t.co/rUuiOcx2IR
 • Beeckestijn
  4 studenten van de HU onderzoeken de opleidingsbehoefte van professionals in het marketingvakgebied. Doe je mee? t.co/tF4wT1wtAW
 • Beeckestijn
  Beeckestijn is 31 januari en 1 februari aanwezig op het MIE. Zie we je daar? Kom langs op onze stand of schuif aan… t.co/DwGN5b97N5