Troetels sparen bij de Plus

Elsbeth Eilander, redactie | 31 januari 2011, 12:50

Plus start vandaag met een nieuwe loyalty/spaarcampagne: Troetels. Kleine, aaibare dierenfiguurtjes waar kinderen mee kunnen spelen, maar waarmee ze ook leren over dieren, aldus Plus.

De komende vijf weken (tot en met 5 maart) ontvangen klanten van Plus bij besteding van 15 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten, een zakje met daarin een Troetel en een sticker. In totaal kunnen er 25 verschillende Troetels gespaard worden.

Voor de stickers is er een speciaal sticker- en verzamelalbum, waarin ook weetjes over dieren. Het album is beschikbaar vanaf week 5 en kost 1,99 euro, maar wordt bij bepaalde actieproducten gratis weggegeven. Uiteraard is er ook een bewaarblik (0,99 cent) en kunnen kinderen de beestjes neerzetten op een Troetels Aailand (2,50 euro).

Troeteldonk
De Troetels campagne wordt gecommuniceerd in alle Plus supermarkten en op de website. Daarnaast werkt Plus bij deze campagne samen met kinderplatform Nickelodeon. Nickelodeon roept hiervoor de maand februari uit tot ‘Troetelmaand’. Via de website van de zender kunnen kinderen elkaar, of hun leraar, vriendin of wie dan ook een virale Troetel sturen. De winnaars komen in een speciaal item in het tv-programma SuperNick.

Om de start van de campagne onder de aandacht te brengen, werd - ruim een maand voor carnaval - ’s-Hertogenbosch voor één ochtend omgedoopt tot ‘Troeteldonk’

Over de auteur

Elsbeth Eilander
Adjunct-hoofdredacteur Adfo Groep-redactie Lees meer over Elsbeth Eilander

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Troetels Plus Spaaractie