Merk & Strategie

T-Mobile en Sony openen eerste Europese partnerstore in Amsterdam

Redactie | 24 mei 2017, 10:39

Giganten bundelen krachten in de Nederlandse hoofdstad.

De partnerstore in de Amsterdamse Kalverstraat biedt T-Mobile en Sony de mogelijkheid hun totale productportfolio aan een breed en internationaal publiek te laten zien. Consumenten kunnen in de winkel een reeks aan smartphones, smarthome-innovaties en de nieuwste audio ervaren.

Uitdagende proposities
T-Mobile en Sony willen de beste technologieën en uitdagende proposities bereikbaar maken voor de consument. Vanuit deze gedachte is de winkel zowel geschikt voor consumenten die op zoek zijn naar de nieuwste Xperia in combinatie met een abonnement als voor mensen die een demonstratie willen van de nieuwste audio. Uiteraard is er ook ruimte voor Sony’s succesvolle familielid PlayStation. Er is een huiselijke omgeving gecreëerd waar je de nieuwste games kunt ontdekken.

Belevenis
Onno Rip, Director Consumer Sales T-Mobile: ‘T-Mobile loopt voorop in de telecommarkt met het lanceren van innovatieve retailformules. Klanten verwachten tegenwoordig meer als ze een winkel binnen stappen. Naast de beste service, staat in onze winkels ook de klantbeleving centraal. Zo hebben we in hartje Amsterdam drie verschillende formules, die zijn afgestemd op een specifieke mindset en klantbehoefte. In de partnerstore van T-Mobile en Sony gaan we een stap verder in de klantbehoefte en creëren we een beleving rondom connected devices. Een prachtige toevoeging op ons retailportfolio.’

Michiel Okma, Directeur Sony Mobile Nederland: ‘Jarenlang succesvol samenwerken met T-Mobile heeft erin geresulteerd dat we nu ook onze krachten bundelen op de winkelvloer. Als Sony Mobile zetten we in op gepersonaliseerde smartproducten waarmee mensen creatief aan de slag kunnen.’ De partnerstore is vanaf donderdag 25 mei geopend voor de consument en is gevestigd in de Kalverstraat 25 te Amsterdam. Op 2 juni vindt de feestelijke opening voor consumenten plaats.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items T-Mobile Sony

Meer in channel Merk & Strategie

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events