Advertising

Spin Awards opent inschrijvingen

Redactie | 1 februari 2017, 12:37

Nieuw zijn de categoriën 'e-commerce', 'user experience' en de special award 'digital celebrity'.

Tot en met vrijdag 28 februari 2017 kunnen  bureaus, producenten en opdrachtgevers hun beste digitale werk inzenden. 

Dit jaar zijn er drie nieuwe categorieën in het leven geroepen. De categorie ‘E-Commerce’ beloont digitale winkelconcepten die uitblinken in creatieve aanpak en de ‘User Experience’ Award is een prijs voor &;vernieuwende gebruikservaringen die verder gaan dan gebruiksvriendelijkheid&;. Daarnaast komt er een speciale award ‘Digital Celebrity&;.

Nieuwe juryleden die dit jaar aan de slag gaan, zijn onder anderen Omar Kbiri van VEED Festival (categorie ‘Next TV & Film), Paul Manuel van DEPT Agency (Website) en Antoinette Hoes van Wunderman (Digital Campaign).

Deelnemers zullen de genomineerde inzendingen persoonlijk toelichten aan de jury op de Inspiration Day. Op 20 april is de uitreiking tijdens de SpinAwards Night in Het Sieraad te Amsterdam.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

Anne

(13 februari 2017, 17:03)
Ik zou graag met mijn tweeling zusje mee willen doen want wr zouden dat super leuk kinderen, mensen kennen mij en mijn tweeling veel van musical.ly en Instagram en ze hebben gevraagd of wij een meeting wouden doen dus daarom zouden wij graag mee willen doen

Gerelateerde items Spin Awards

Meer in channel Advertising

Volg ons


Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events