Merk & Strategie

‘Prettig gestoord’: Hornbach partnert met Red Bull voor Zeepkistenrace

Redactie | 22 juni 2017, 10:32

De bouwmarkt zorgt voor gereedschap én bouwt het parcours op de Limburgse Cauberg.

Red Bull gaat een samenwerking aan met Hornbach om de Red Bull Zeepkistenrace 2017 te verwezenlijken. De bouwmarkt zorgt voor het speciaal aangelegde parcours met obstakels en hellingen op de Cauberg in Zuid-Limburg. De race wordt door de samenwerkende partijen als ‘prettig gestoord’ omschreven. Dat is dan ook de gemeenschappelijke grond waar de merken elkaar vinden. De race vindt plaats op 19 augustus.

Niet piepen, maar gaan
De inschrijving is inmiddels achter de rug. Hornbach meldt dat uit ruim duizend aanmelding (slechts) 70 teams werden geselecteerd. Hornbach: ‘Deze winnende teams kunnen nu aan de slag gaan om hun papieren creatie werkelijkheid te laten worden.’ Volgens Maarten Post, marketing manager Hornbach Bouwmarkt Nederland, zegt dat het bij het maken van een zeepkist aankomt op creativiteit en handigheid. ‘Logisch, want ook Hornbach staat voor gedurfd, moed, niet piepen, maar gaan. En wij helpen als projectbouwmarkt hier graag mee!’

Eigen gereedschapskist
Naast het opzetten van het parcours, ondersteunt Hornbach de teams met klusadvies bij het bouwen van de zeepkisten. Alle deelnemende teams van Hornbach een gereedschapskist thuisgestuurd (zie video hieronder) met hierin alle ‘eerstehulpgereedschapsspullen’.

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Hornbach Red Bull Zeepkistenrace

Meer in channel Merk & Strategie

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events