Patrick Ruijs managing partner VODW

Elsbeth Eilander, redactie | 5 maart 2013, 11:06

Marketingadviesbureau VODW heeft Patrick Ruijs benoemd tot managing partner. Het is voor het eerst in het dertigjarig bestaan van VODW dat de dagelijkse bureauleiding in handen van één managing partner komt.

Doel van de wijziging van het bestuursmodel is om een sterker gezicht te creëren in de markt en meer snelheid en focus te brengen in de verdere ontwikkeling van het bureau, aldus VODW.

Patrick Ruijs (1970) begon zijn loopbaan bij KPN en stapte in 1997 over naar VODW. Hij is er sinds 2003 partner. ´VODW is na dertig jaar een kerngezond bedrijf met een unieke positie en reputatie. Wij zien veel kansen en groeimogelijkheden in een dynamische advies- en interimmarkt. Met deze bestuurswijziging kunnen we onze krachten nog beter inzetten, verder professionaliseren en ons externe profiel versterken.´

VODW richt de stategiepijlen op de combinatie van strategie, innovatie, maar ook implementatie. Het bureau merkt dat de internationale opdrachtgevers steeds complexere vragen stellen en bovendien toegevoegde waarde eisen in de vorm van kennisoverdracht- en borging in de eigen organisatie.

Over de auteur

Elsbeth Eilander
Adjunct-hoofdredacteur Adfo Groep-redactie Lees meer over Elsbeth Eilander

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Patrick Ruijs Vodw