Merk & Strategie

Negen keer La Place in Hudson's Bay (maar niet in Amsterdam)

Roderick Mirande, redactie | 13 september 2017, 11:48

La Place opent deze maand vijf restaurants en vier cafés in de nieuwe warenhuizen van Hudson’s Bay.

Den Haag, Leiden, Rotterdam, Maastricht, Almere, Breda, Den Bosch, Zwolle en Tilburg, dat zijn de steden waar La Place restaurants (vijf) of cafés (vier) opent in de nieuwe warenhuizen van Hudson's Bay. La Place gaat in de restaurants dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren. Bij het café kunnen gasten terecht voor huisgemaakt gebak met koffie of thee.

Eerlijk en gezond
De formule houdt vast aan de propositie om 'verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten' te gebruiken. La Place zegt: 'In ons brede aanbod van het restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.'

Fancy Amsterdam
La Place mocht de restauratie in het eerst geopende filiaal van Hudson's Bay aan het Rokin níet verzorgen. Die eer kwam toe aan de chef uit Ouderkerk a/d Amstel, Ron Blaauw. Zijn restaurant Nacarat is gebaseerd op de keuken uit het Midden-Oosten. Hij trok daarvoor een chef aan van de Londense grootheid Ottolenghi en een chef uit Tel Aviv. De prijspositionering is hoger dan die van La Place (zie fragment uit het menu van Nacarat hieronder).

 

Over de auteur

Roderick Mirande
Redacteur Merk & Strategie Lees meer over Roderick Mirande

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items La Place Hudson's Bay Nacarat

Meer in channel Merk & Strategie

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events