Merk & Strategie

Nederlands influencer-marketingbureau gaat internationaal

Redactie | 7 maart 2017, 12:53

Friends of the Brands brengt eventformats naar Dubai.

Merken op een originele manier in contact brengen met social influencers als celebrities, bloggers, vloggers, topsporters, ondernemers en journalisten. Dat is wat sinds de oprichting drijft. “Dat doen we door middel van het organiseren van exclusieve events, waar merken en social influencers elkaar ontmoeten,' vertelt directeur Dionne Schulf.

In Nederland ziet Friends of the Brands de vraag naar eventformats dit jaar dan ook fors toenemen. Zo organiseerde het bedrijf in de net geopende A’DAM Toren Like My Brand Men – Music & Entertainment. Honderd van de meest invloedrijke mannen uit de muziek- en entertainmentwereld kwamen hier samen met topmensen van bekende merken als Dyson, Lexus en JFK Magazine.

9 miljoen mensen per event

Dit jaar was ook de zestiende editie van The Gift Suite. Een event waar ruim vijftig bekende Nederlanders en populaire bloggers en vloggers kennis maakten met de vertegenwoordigers van twintig merken op het gebied van fashion, beauty, healthy food en lifestyle. “Met The Gift Suite bereiken we per event meer dan 9 miljoen consumenten. Like My Brand heeft een gemiddeld bereik van 5 miljoen mensen”, aldus Schulf.

Heeft influencer marketing in Nederlands de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen, ook in andere landen ziet Schulf de interesse nu groeien. In België is Friends of the Brands actief met The Gift Suite en Like My Brand - The White Dinner. En voor dit jaar staat de utirol op het programma van concepten in Duitsland en de Verenigde Arabische Emiraten.

'De markten daar zijn nog lang niet zo ontwikkeld zijn als hier en dat biedt voor ons enorme kansen, aldus Schulf. Er gebeurt nog meer het komende jaar. Zo gaat Friends of the Brands andere bedrijven die zich bezighouden met influencer marketing adviseren met op maat gemaakte trajecten. Daarmee profileert het bureau zich als dé influencer marketing specialist in Nederland en daar buiten.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

Anonymous

(11 september 2017, 15:43)
OBTENGA UNA TARJETA DE COCHE EN BLANCO HOY DE (MR .WALLAM).

ESTA TARJETA ATM EN BLANCO PROGRAMADA ES CAPAZ DE

HACKING EN CUALQUIER ATM MÁQUINA CUALQUIER DÓNDE QUE

CCTV NO DETECTARÁ Y RETIRARÁ HASTA $ 55,000

DÓLARES POR DÍA:

Enviar un correo electrónico a los hackers (marvickwallam@gmail.com)
WhatsApp: +16319739882
Llamada Telefónica: +16319739882
Correo electrónico: marvickwallam@gmail.com

Gerelateerde items influencer marketing

Meer in channel Merk & Strategie

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events