Merk & Strategie

Heineken en steracteur Neil Patrick Harris willen zwembad in New Yorkse rivier

Christian Manuputty, redactie | 6 augustus 2017, 13:00

Zwemmen in vervuild rivierwater is verleden tijd.

Met de zogeheten +Pool moet zwemmen in rivierwater in New York weer mogelijk zijn. +Pool is een drijvend zwembad, in de vorm van een ‘+’-teken, dat rivierwater kan zuiveren met verschillende filters, waardoor in schoon water kan worden gezwommen.

In een korte documentaire wordt het hele concept van dit zwembad uitgelegd. Het verhaal hierachter wordt verteld door acteur en Heineken-ambassadeur Neil Patrick Harris. De film is geproduceerd door Tribeca Studios, de regie was in handen van Bianca Giaever.

De documentaire is speciaal geproduceerd voor The Cities Project van Heineken. Daarnaast is er voor dit project een 360 graden-video gemaakt door Tribeca Studios. Bij The Cities Project probeert de biergigant steden van over de hele wereld te verbeteren.

In New York zouden de bewoners niet willen zwemmen in rivierwater, omdat het te vies zou zijn. Echter, in het verleden werd er ook al door New Yorkers in de rivier gezwommen, dankzij een drijvend zwembad, zo vertelt Harris in de documentaire. Vandaar de introductie van +Pool, zodat zwemmen in de rivier weer een comeback kan maken.  

 

Over de auteur

Christian Manuputty
Redacteur bij Adfo Groep voor Adformatie Online, Communicatie Online en Marketing Online. Lees meer over Christian Manuputty

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Heineken

Meer in channel Merk & Strategie

Volg ons


Van onze partners

Populaire blogs

Adfo Events