Merk & Strategie

Hak haakt in op Moestuintje van Albert Heijn

Redactie | 17 maart 2015, 14:38

'Waarom zit er eigenlijk geen bonenplantje in het moestuintje?'

Hak deelt woensdag 18 maart op drie locaties in Nederland het &;Moestuintje met bonen erbij&; uit. Met deze pr-stunt verbindt Hak de recente televisiecampagne &;&; met Herman den Blijker, met de spaaractie van Albert Heijn, waarbij zaadjes en potjes gespaard kunnen worden om thuis een moestuin(tje) te verwezenlijken. Het idee is bedacht en uitgevoerd door Etcetera.

De aanleiding van de stunt, zo luidt althans het verhaal, is de vraag die het zoontje van Herman den Blijker afgelopen weekend aan zijn vader stelde. Waarom zit er eigenlijk geen bonenplantje in het moestuintje? Den Blijker vond dit &;een hele goede vraag&; en gooide direct twee filmpjes de wereld in waarin hij de hulp inriep van groentefabrikant Hak om hier wat aan te doen.

Hak sprong direct in de houding (dat vertelt het verhaal tenminste) en deelt woensdag 18 maart 10.000 exclusieve bonenplantjes op drie grote pleinen in Amsterdam, Rotterdam en Almere uit. Hak: &;Als aanvulling op het welbekende moestuintje, waar kinderen en volwassenen in Nederland al weken mee in de weer zijn.&;

Locaties:
Museumplein, Amsterdam
Blijdorp, Rotterdam
Winkelcentrum Citymall, Almere

 

Tijdstip:
Woensdag 18 maart, vanaf 14.00 uur.

 

Meer informatie: .

Over de auteur

Reacties op dit artikel (3)

Comment author avatar
Avatar

Astrid

(17 maart 2015, 16:18)
Ook de Intratuin Utrecht speelt hierop in via Facebook: https://www.facebook.com/IntratuinUtrecht?fref=ts . Laat je Mini moestuintjes van AH gratis verpotten!
De zaadjes komen uit, de spanning stijgt en je Albert Heijn moestuintjes groeien als kool. Maar wat moet je nu doen?
Vanaf woensdag 18 t/m zondag 22 maart staan de Intratuin moestuinexperts klaar om jouw moestuintjes GRATIS te verpotten (max. 5 gratis potjes per klant. Op=Op).
Avatar

martin

(18 maart 2015, 9:37)
Leuk, slim. Jammer van dat agressieve toontje van die sigaar.
Avatar

Michiel

(18 maart 2015, 9:52)
Knappe planning :) In het weekend de vraag van het zoontje van Herman den Blijker.

Dinsdag dit artikel gepubliceerd. Dus maandag de verpakking van de moestuintjes laten ontwerpen voor de foto. Vandaag productie om het morgen uit te delen. Ow ja, de vergunningen voor het uitdelen op 3 top locaties zijn ook in 2 dagen geregeld.

Gerelateerde items Hak Herman den Blijker Inhaker

Meer in channel Merk & Strategie

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events