Fabrique heeft een nieuwe directie

Redactie | 18 januari 2016, 8:59

Drie directieleden gaan de nieuwe koers vormgeven.

Erik van der Meer, Matthijs Klinkert en Pieter Jongerius (van links naar rechts op de foto) nemen de leiding van het bureau over. Voormalig directeuren Jeroen van Erp, Gert Hans Berghuis en Paul Stork blijven als partner en strateeg betrokken bij Fabrique.

Jongerius, Klinkert en Van der Meer zijn al langere tijd aan Fabrique verbonden. Jongerius wordt verantwoordelijk voor strategie en product, Klinkert gaat sturing geven aan de commerciële strategie en Van der Meer gaat zich richten op de bedrijfsvoering.

Jongerius zegt dat het ontwerpbureau kijkt naar nieuwe samenwerkingsvormen. &;Binnenkort zullen we deze nieuwe strategie ontvouwen.&; Vernieuwen vraagt lef, volgens Jongerius. &;We zijn altijd al op zoek geweest naar opdrachtgevers die voorop willen lopen en nieuwe wegen durven inslaan. Daar gaan we de komende tijd nog meer op focussen.&;

Fabrique-oprichter Jeroen van Erp ziet een logische stap naar de toekomst: &;Bij ons was het doel altijd al belangrijker dan het middel. Dat zit in ons DNA. We ontwerpen gemak, verwondering, betekenis en gedragsverandering. Pieter, Matthijs en Erik kunnen dat bij uitstek doorontwikkelen.&;

De oud-directeuren Berghuis en Stork gaan als innovatiestrateeg werken en zich daarnaast bezighouden met nieuwe samenwerkingen.

Fabrique werd in 1992 opgericht in Delft.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Fabrique