Dept breidt uit met netwerk voor freelance online professionals

, redactie | 28 maart 2017, 10:43

Freelance community eBrella sluit aan bij bureaunetwerk Dept.

Met de uitbreiding geeft Dept naar eigen zeggen een antwoord op de groeiende vraag van opdrachtgevers naar de flexibele inzet van online specialisten.

Paul Manuel, oprichter van Dept: 'Digitaal komt steeds dichter bij de core business van onze klanten. Snelheid maken is daarbij belangrijker dan ooit tevoren. Klanten kiezen ervoor om het digitale kanaal in te richten met een mix van bureaus, freelancers en inhouse teams. Met eBrella kunnen we inspelen op deze trend en flexibele sourcing oplossingen bieden.'

Ook voor de medewerkers van Dept is een interessante toevoeging, stelt Manuel: 'Er zijn veel goede oud-Depsters die graag op freelance basis voor ons zouden willen werken. Via eBrella geven wij hen de kans om die digitale projecten voor ons te blijven doen waar ze blij van worden." 

Rachid Lechheb, eigenaar van eBrella, is een goede bekende van Dept. Voordat hij zijn bedrijf oprichtte was hij werkzaam bij TamTam, inmiddels onderdeel van Dept. 'Dept sluit super goed aan bij onze community. Er is veel overlap op klantportfolio en profielen, omdat onze focus ligt op het leveren van complete digitale teams. Daarbij werken we al geruime tijd samen en ken ik de cultuur en ambitie binnen het netwerk.' 

Het Dept netwerk bestaat uit de bureaus TamTam, Expand Online, a friend of mine, Second Degree, Building Blocks, Studio Dumbar, Be Excellent, Trust Agents en Unskippable. In totaal werken er vijfhonderd medewerkers die goed zijn voor gezamenlijke omzet van ruim €60 miljoen. 

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items eBrella Dept