Merk & Strategie

On-demand bezorgservice Foodora nu ook in Den Haag en Utrecht (en nog 9 steden in Europa)

Redactie | 25 februari 2016, 14:59

Het in Berlijn gestarte Foodora was al sinds mei vorig jaar mei in Amsterdam gevestigd. Na de nieuwste uitbreiding heeft de bezorgservice présence in 10 landen.

, dat zichzelf voorstelt als &;de premium fietsbezorgservice uit Berlijn&; breidt verder uit naar elf Europese steden. &;Gedurende de laatste paar maanden hebben we bijna elke maand onze capaciteiten verdubbeld, waardoor de startup niet alleen een toonaangevende speler in Duitsland geworden is, maar ook actief is in Oostenrijk, Canada, Finland, Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Zweden en Australië, laatstgenoemde onder het merk Suppertime.&;

De elf nieuwe steden bevinden zich in landen waar Foodora al actief is, met als doel om hun positie in Europa te versterken. De fietsen met roze bezorgboxen van het bedrijf verschijnen nu ook in de straten van Den Haag en Utrecht, Göteborg in Zweden, en in Tampere en Turku in Finland.

Ook in Duitsland worden er zes steden toegevoegd: Bonn, Neurenberg, Wiesbaden, Essen, Bremen en Hannover. Hiermee zegt Foodora zeven miljoen potentiële nieuwe klanten te bereiken. &;Met deze uitbreiding komt het totaal aantal steden waar we actief zijn uit op dertig, verspreid over vier continenten. Het wereldwijde netwerk van ons bedrijf beschikt over meer dan vierduizend bezorgers, die gerechten van 5.000 lokale restaurants direct bij duizenden food lovers thuisbezorgen.&;

Foodora zegt dat in Nederland ruim 500 bezorgers rondfietsen die bestellingen van 250 restaurants bezorgen. Klanten kunnen via internet of de mobiele app bestellen.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Foodora

Meer in channel Merk & Strategie

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events