Mensen & Carrière

Cebuco's Olaf Croon nieuwe directeur BVA bond van adverteerders

Astrid Prummel, redactie | 18 augustus 2014, 14:46

Olaf Croon volgt interim directeur Loike Stelwagen op als directeur van BVA bond van adverteerders.

Olaf Croon (48) begint op 1 september.

Hij was vijf jaar als directeur werkzaam bij Cebuco, het marketingplatform van NDP Nieuwsmedia. 

BVA voorzitter Frenkel Denie licht toe: &;De focus ligt de komende tijd op het bieden van toepasbare waarde voor de leden: belangenbehartiging waar de leden in de dagelijkse praktijk direct iets aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan handvatten voor het omgaan met privacy regelgeving, problematiek waar adverteerders steeds vaker tegenaan lopen.&;

BVA is al jaren actief partner in de verschillende mediabereiksonderzoeken - JIC&;s: samenwerkingen tussen media-exploitanten, mediabureaus en adverteerders -, op basis waarvan onder meer de waarde van mediaruimte wordt bepaald. &;Croon is vanuit Cebuco betrokken geweest bij deze JIC&;s en brengt een schat aan ervaring mee&;, aldus Denie.

BVA bond van adverteerders bestaat 95 jaar en is dé vertegenwoordiger van adverteerders in Nederland en heeft als doel het bevorderen en bewaken van vrijheid van verantwoorde commerciële communicatie, het vergroten van de communicatie-effectiviteit van haar leden en het samenbrengen van leden. De leden van BVA vertegenwoordigen samen ruim 3 miljard euro aan media-uitgaven per jaar.

Over de auteur

Astrid Prummel
Hoofdredacteur Adformatie (foto: Reinier@RVDA) Lees meer over Astrid Prummel

Reacties op dit artikel (2)

Comment author avatar

Gerelateerde items Olaf Croon Bva Cebuco

Meer in channel Mensen & Carrière

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events