Marketing Technology

Capitola brengt showroom Cravt online tot leven met 3D techniek

, redactie | 8 februari 2016, 16:50

Bezoeker kan virtueel door de 360graden gescande ruimte lopen.

Het exclusieve interieurmerk Cravt komt tot leven in de online 3D rondleiding ontwikkeld door Capitola. Hiervoor maakte het Amsterdamse bureau gebruik van een high-tech camera die 3D scanning en infrarood combineert. Met deze technologie is het mogelijk om een ruimte in z’n geheel te scannen en in 360graden op te nemen.             

De meeste klanten van Cravt wonen in het buitenland waardoor het moeilijk is de showroom te bezoeken. Door het werk van Capitola is de imposante showroom van het bedrijf nu in z’n geheel online te bezichtigen. De bezoeker kan tijdens een ‘virtual visit’ door de ruimte lopen en alle producten bewonderen, zowel op desktop, tablet als mobiel.

Creatief directeur Cees Dingler van Capitola: &;Een webshop is vaak statisch en brengt geen gevoel over. Op deze manier beleef je echt de emotie en stijl van het merk. Aan een virtual visit is gemakkelijk een ‘purchase&; functie te koppelen door middel van het plaatsen van hotspots bij artikelen. Met deze techniek gaan we de webshop opnieuw uitvinden.&;

Zie .

 

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Capitola Cravt

Meer in channel Marketing Technology

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events