Merk & Strategie

Blokker verkoopt ruim 30 winkels aan Op=Op Voordeelshop

Redactie | 14 juli 2017, 12:08

De eerste door de drogisterijdiscounter overgenomen winkels gaan begin oktober open, de laatste moeten eind van dit jaar getransformeerd zijn.

Op=Op Voordeelshop, de A-merkdiscounter in drogisterijproducten, neemt ruim dertig Blokkerwinkels over. De eerste winkels gaan begin oktober al open, de laatste moeten eind van dit jaar getransformeerd zijn. Met deze stap stijgt het aantal Op=Op Voordeelshops naar 161 verkooppunten. Op=Op Voordeelshop zegt in een toelichting: 'Met de goedlopende webshop en deze gigantische groei wordt de landelijke dekking nog vóór 2018 een feit.' De drogist stelt zich ten doel om naar 300 winkels te groeien. 

Over Op=Op Voordeelshop
Na het openen van de eerste winkel in 1997 in Klazienaveen, startte de formule in 1999 met franchisen. Binnen enkele jaren groeide de keten uit tot twintig winkels, vooral in Noord-Nederland. In juni 2015 werd de honderdste winkel geopend. Het merendeel van de vestigingen betreft eigen winkels. Op=Op Voordeelshop opende in 2016 een webshop waar het complete winkelassortiment verkrijgbaar is. In 2017 is de eerste winkel van Op=Op Voordeelshop op Aruba geopend.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Blokker Overname Op=Op Voordeelshop

Meer in channel Merk & Strategie

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events