Merk & Strategie

Avia sluit zich als sponsor aan bij race-evenement van Gamma

Redactie | 19 april 2017, 10:54

Het merk Avia wordt zowel in de campagne van Gamma Racing Day als tijdens het evenement op het TT Circuit Assen zichtbaar uitgedragen.

De organisatoren noemen het zelf het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. De Gamma Racing Day wordt sinds jaar en dag gebracht door de gelijknamige bouwmarkt. Naast sponsors als Ford, provincie Drenthe en Yamaha wordt nu ook tankstation Avia beneficient van het race-event, dat op 5 en 6 augustus op het TT Circuit Assen wordt gehouden. De races trekken volgens de organisatoren jaarlijks 100 duizend bezoekers.

'Welkom onderweg'
De merkpositionering in een notendop: ‘Avia ziet het als haar taak om onderweg fijner te maken, of je nu enkele minuten in de auto zit of uren.’ Ramon Verweij, marketing manager Avia Nederland, zegt dat adagium ook door te willen vertalen naar de Gamma Racing Day. ‘Tijdens deze racedagen zijn wij dan ook als Avia aanwezig om bezoekers welkom onderweg te heten.’ Daarnaast wil Verweij meer bekendheid verwezenlijken voor de nieuwe spaar app, ‘Avia Bijtanken’.

Over Avia
Avia Nederland bestaat uit vijf zelfstandige ondernemingen met een netwerk van meer dan 350 tankstations. Avia, van oorsprong Zwitsers - is het tweede merk in Nederland qua locatiedichtheid en bedient maandelijkse ruim 2 miljoen klanten. Het merk is vertegenwoordigd door relatief veel kleine pompstations in dorpen. De vrijheid voor Avia-exploitanten en de betrokkenheid naar die exploitanten, is groot.

 

 

 

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Sponsoring Avia Gamma Racing Day

Meer in channel Merk & Strategie

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events