100 dagen en elke dag een andere baan

Redactie | 20 maart 2017, 11:13

Niemand heeft straks zoveel werkervaring als Lonneke Marsmans (29) uit Valkenswaard. Zij is door Randstad gekozen uit 600 kandidaten voor het experiment '100 dagen, 100 banen'.

Met deze actie wil Randstad de verscheidenheid aan werk etaleren en mensen bewuster maken van hun kansen op de arbeidsmarkt. Een filmcrew legt Marsmans ervaringen vast. Vanaf vandaag is dagelijks een videoverslag op You Tube te zien. 

Honderd dagen reist Marsmans door Nederland om telkens ergens anders aan het werk te gaan. Zo wordt ze onder meer APK monteur, uitvaartbegeleidster, barista en hacker. Van origine is ze verloskundige, maar ze probeert nu via '100 dagen, 100 banen' haar droom te realiseren om presentatrice te worden.

Reiant Mulder, algemeen directeur Randstad Nederland: 'Met 100 dagen, 100 banen willen we werkzoekenden, werkenden, baanoriënteerders, starters en studenten inspireren en uitdagen om verder te kijken.' 

Het initiatief is mede geïnspireerd door de recente Randstad Werkmonitor. Daaruit blijkt dat veel mensen graag iets anders zouden willen doen, maar niet weten wat. Hierdoor blijven ze vaak zitten in hun huidige baan.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Randstad

Volg ons


Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs

Adfo Events