IJsje voor mannen: The Sex Pistol

Elsbeth Eilander, redactie | 20 augustus 2009, 11:45

Premium ijsjes. In Nederland denk je dan aan , en In Groot Brittannië gaat men een stuk verder en heb je het boutique ijsmerk , dat wel heel originele ijssmaakjes ontwikkelt. Het merk opent op 10 september een ‘guerrilla’ shop in warenhuis . En dat wordt gevierd met het ijsje The Sex Pistol. Geheim ingredient: Absinth.

De gekozen doelgroep is uniek te noemen: het ijsmerk richt zich met dit ijsje namelijk op mannen die in hun liefdesleven wel een extra energie-shot kunnen gebruiken. In het ijsje zit een flinke hoeveelheid ginkgo biloba, arginine en guarana.

De Sex Pistol wordt daarbij ook voorzien van een shot absinth, die uit een zak in het reservoir van een roze waterpistool druppelt, en vervolgens richting een warm suikerklontje geschoten wordt. Dat suikerklontje wordt op het ijsje gezet. Nogal een belevenis dus, zo’n ijsje bestellen en eten...

De ijsjes schijnen goed te zijn voor de potentie, dus de verkoop ervan beperkt zich tot 1 per consument. Uiteraard voor een hoofdprijs: 11,99 Engelse ponden.

Naast dit ijsje verkopen The Icecreamists in hun shop-in-shop ook smaken als Vanilla Ice Ice Baby, Shocland Yard, Obamarama en Axl Rose-water. En al het ijs wordt ter plekke gedraaid, in een open keuken. In Selfridges, het domein van Britse mode-iconen als , , en , zullen ook verschillende bands optreden, waaronder The Queens of Cream...

Het klinkt vrij bizar allemaal, het maakt je echter wel benieuwd naar de smaak, nee, naar de hele ervaring. Ik stel dan ook voor dat Molbloglezers die eind september naar gaan (of voor die tijd de Britse hoofdstad aandoen), ook even langs Selfridges lopen voor zo’n testosteron-ijsje, en online verslag doen. Maak maar een foto/filmpje en stuur het op!

Over de auteur

Elsbeth Eilander
Adjunct-hoofdredacteur Adfo Groep-redactie Lees meer over Elsbeth Eilander

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

Sven van de Bergh

(8 september 2009, 22:37)
rating

Gerelateerde items Ijs Premium Guerrilla