De mooiste billen??

Thomas Gussekloo, auteur | 19 oktober 2007, 11:00

Uit Sloggies zoektocht naar de mooiste billen waarbij alle vrouwen die dachten mooie billen te hebben een foto konden insturen is donderdag avond een winnares bekend gemaakt.

Uit de ruim 2500 inzendingen kwam de 18 jarige danseres 'Bibi' als 'mooiste' uit de bus. Nadat via de website op alle inzendingen gestemd kon worden werd afgelopen donderdagavond de finale gehouden in club Panama in Amsterdam. Hier werd de Limburgse tot winnares uitgeroepen. (zie foto beneden)

Sloggi is wereldwijd op zoek naar de mooiste billen. Aan de wedstrijd doen 27 landen mee de grote finale staat gepland op 31 oktober in München. De winnares gaat er vandoor met een contract bij Sloggi en 10.000 euro cash.

bron:

Ik zou er maar trots op zijn.... Sta je straks bekend als het meisje met de mooie billen. Op deze manier roepen vrouwen het toch gewoon over zichzelf af alleen maar als lustobject te worden gezien?

Misschien moet de overheid de dames daar eerst maar eens op wijzen.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (13)

Comment author avatar
Avatar

UIterlijk

(29 oktober 2008, 8:44)
Leuk hoor zo'n verkiezing..
Avatar

Tim

(5 november 2007, 13:36)
ik vindt het een super goed initiatief!! de mooiste billen van nederland. alleen jammer dat de billen niet echt mooi zijn. ik zou willen zeggen neem een voorbeeld aan www.planetreef.nl.
Avatar

(25 oktober 2007, 22:43)
Beetje jaloers?
Avatar

Kari-Anne Fygi

(19 oktober 2007, 15:50)
@Allen: ik houd ook best van een mooi mannenkontje, hoor. Alleen zie ik die helaas te weinig in uitingen.
Verkapte jaloezie dus van mijn kant
;-)
Avatar

Marc Overes

(19 oktober 2007, 15:36)
Nog even dit, ik was laatst op een feestje waar een paaldanseres een show kwam geven!

Daar zie je dan al die "correcte" mannen zich verstoppen achter hun vrouw en beminnelijk een poging doen om met hun smalltalk verder e gaan!

Nou, ik ben blij dat mijn lieftallige echtgenote het heel begrijpelijk vind dat ik een plaatsje op de eerste rij wil....ik ben een liefhebber!

En zijn we dat eigenlijk niet allemaal?
Avatar

Marc Overes

(19 oktober 2007, 15:30)
"lustobject" "uiterlijk van de vrouw"...tsjongejonge.....

Wat zijn we weer allemaal "correct"!

Hoe zit het dan met die Cola-Light reclame....een mannelijk "lustobject", en een zootje kwijlende dames...

Sex sells! En of we dat nou leuk vinden of niet, helaas gaat niet iedereen gaat daar even "correct" mee om. En sommige zieltjes zijn wat sneller geraakt dan andere...

Maar gewoon recht door zee, Sloggy heeft toch menige autobestuurder een kromme nek bezorgt, en met deze actie hebben ze toch ook wel wat buz gekregen...

Chapeau!

En wat moet in hemelsnaam de overheid er mee? Laten we die op zo groot mogelijke afstand houden! Daar zul je als marketeer ook nog 'ns verantwoording moeten gaan afleggen...

P.S. Ik draag ook Sloggy, maar mijn billen doen de actie geen recht!
Avatar

(19 oktober 2007, 13:57)
@ Kari-Anne

Nu wordt ie lekker!
Zijn vrouwen dan zo dom dat ze gedachteloos doen wat mannen hen vragen.
They've got a mind of there own, hoop ik. En moeten toch zelfstandig genoeg geacht worden om voor zichzelf op te komen..??
Avatar

Merkman

(19 oktober 2007, 14:52)
@Rob,
vaak zijn het de vrouwen die er zelf onaantrekkelijk uitzien die zich het hardst tegen dit soort dingen verzetten. in dit geval gaat het om billen...
Avatar

(19 oktober 2007, 12:49)
Ja maar zordra er geen meer dames zijn die zich bloot geven bij dit soort acties. Is er ook geen aanbod meer toch??
Avatar

(19 oktober 2007, 13:41)
Maar, Thomas, het is niet realistisch om te denken dat er geen "bloot"aanbod meer is. Ook zonder enige "dwang" zullen mensen zich bloot willen geven voor roem, geld, of iets anders.

En ik denk ook dat het wenselijk is dat we gewoon de keuze aan de mensen zelf laten. Ik ben er vooral vóor dat we die rare opvattingen over "schoonheid" eens aan de kant zetten. Het huidige schoonheidsideaal is niet echt realistisch te noemen, wie het ook bedacht heeft.
Avatar

Gyurka Jansen

(19 oktober 2007, 12:43)
Ik weet niet of dat onzin is hoor. Als man kan ik in ieder geval niet zeggen dat in mijn (mannelijke) vriendengroep we echt bezig zijn met of een vrouw de perfecte maten heeft, eerlijk gezegd waren het vaak de vrouwen die op een andere vrouw iets aan te merken hebben. Ook dat hele "dun is mooi" schoonheidsideaal vind ik bij mannen niet zo extreem terug.

Maar natuurlijk is mijn kennissenkring geen representaief sample, dat is ook zo.

Wat niet wegneemt dat sommige heren inderdaad wel eens op de waarde van vrouwen gewezen mogen worden. Van de andere kant mogen sommige vrouwen ook wel wat meer gewezen worden op het feit dat ze zelf kunnen beslissen wat ze aandoen. (Bijvoorbeeld, zoals Thomas aangeeft hebben er toch vrouwen zich opgegeven.) Maar we gaan buiten de scope van dit blog denk ik, haha.
Avatar

Kari-Anne Fygi

(19 oktober 2007, 12:15)
Ik denk niet dat de dames er door de overheid op moeten worden gewezen, maar de heren.

Wie vragen er om mooie billen?

Vrouwen meer met hun uiterlijk bezig zijn dan mannen met het uiterlijk van de vrouw. Wat een onzin!
Avatar

Gyurka Jansen

(19 oktober 2007, 11:07)
Ik vond de keuze voor de soort campagne ook twijfelachtig, Thomas.

Minister Plasterk echter zou wellicht zeggen dat het past in de huidige samenleving. (Pornoficatie van de samenleving... ?) Ook wordt wel gezegd dat vrouwen meer met hun uiterlijk bezig zijn dan mannen met het uiterlijk van de vrouw bezig zijn, dus wellicht is het zo gek nog niet...

Qua mooiere billen had ik graag zelf iets vollere vormen gezien trouwens, haha.
-----