Ruben Vermijs

15 artikelen |  blogger  | Channels: MobileMarketing.nl

Digital Marketeer

Ruben Vermijs is Digital Marketing leader bij online supermarkt Picnic en daarvoor commercieel directeur van mobile & digital agency ITNEXT. In 2013 stond hij als FD Gazelle bij de FD Gazellen awards. Dit is de prijs die het Financieele Dagblad jaarlijks uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met ITNEXT boekte hij een omzetgroei van 90% in drie jaar.

In 2012 won hij oud-CEO Ronald Kasteel (Ordina) als carrièrecoach en had hij met ITNEXT de meeste nummer één hits van de Benelux in de Apple AppStore en in Google Play. Succesvolle campagnes zijn onder andere: De Bibliotheek, Politie Amsterdam-Amstelland, HTC, Saab, DAS incasso en Bureau Jeugdzorg.

Het totaal aantal gebruikers van zijn apps bedragen inmiddels meer dan 92 miljoen. Na enorm enthousiasme in de MarComKring Linkedin groep heeft hij het succesvolle event “De Appening” opgezet. Daarnaast is hij ambassadeur van ‘GeefITDoor’, een landelijke campagne waarin ICT-professionals hun passie voor ICT o.a. door middel van gastlessen op scholen en speeddates doorgeven aan "the next generation".

Artikelen van Ruben Vermijs