door Beeckestijn Business School, partner | 12 september 2016, 14:36 in Mensen & Carrière
#opleiding #beeckestijn business school #carrière #ontwikkeling

Voordelig een opleiding volgen met € 2.500,- korting

Beeckestijn Business School, partner | 12 september 2016, 14:36

Geweldige buitenkans om nu een opleiding te volgen met maar liefst € 2500,- subsidie via UWV. Ook niet-werklozen komen in aanmerking!

Wilt u een opleiding volgen, maar ziet u op tegen de kosten? Als u één van de Beeckestijn-opleidingen wilt volgen is er een grote kans dat u in aanmerking komt voor een scholingsvoucher ter waarde van €2.500,- zodat u een groot deel of zelfs alle kosten van de opleiding via het UWV vergoed krijgt. Niet alleen als werkzoekende, maar óók als zzp-er of als u in loondienst werkt kunt u gebruik maken van deze regeling!

Vraag de voucher zo snel mogelijk aan, want het aantal vouchers is beperkt. U kunt ook een voucher aanvragen als u pas in 2017 een opleiding wilt volgen. Dus zorg dat u deze unieke kans niet mist!

Wat is een scholingsvoucher?

De scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding waarmee u zich kunt laten opleiden in de richting van een kansberoep. U kunt deze voucher aanvragen bij het UWV. Er zijn twee soorten scholingsvouchers:

Scholingsvoucher voor werkzoekenden. De subsidie bedraagt maximaal €2.500. Aan te vragen tot 31 december 2017.
Scholingsvoucher voor werkzoekende 50-plussers. De subsidie bedraagt maximaal €1.000. Aan te vragen tot 1 oktober 2016. Werkloze 50-plussers kunnen zelfs in aanmerking komen voor beide vouchers.

Ik ben niet werkloos. Kom ik in aanmerking?

Of u nu werkloos bent of werkt (in loondienst of als zelfstandige), in alle gevallen kunt u in aanmerking komen voor de scholingsvoucher voor werkzoekenden. Er zijn een aantal criteria om in aanmerking te komen waarvan dit de belangrijkste zijn:

  • Uw cv staat op werk.nl. Hiermee staat u bij het UWV ingeschreven als werkzoekende.
  • Het beroep waarvoor u de opleiding doet is opgenomen in de kansberoepenlijst. De functies online marketeer en marketingmedewerker staan bijvoorbeeld ook in deze lijst.
  • U ontvangt een erkend diploma of certificaat na het afronden van de opleiding. (Als u uw opleiding bij Beeckestijn Business School succesvol afrondt ontvangt u een diploma of certificaat).
  • De aanvraag bedraagt maximaal €2.500. Is de opleiding duurder? Dan betaalt u de rest zelf.
  • U vraagt de voucher uiterlijk 31 december 2017 aan. Ook als uw opleiding later start.

Garantie van kosteloos annuleren bij beeckestijn Business School mocht u niet in aanmerking komen voor een scholingsvoucher.

Nadat de aanvraag bij het UWV is ingediend, hoort u uiterlijk binnen 8 weken via het UWV of u in aanmerking komt voor een scholingsvoucher. Schrijft u zich in voor een opleiding die past bij een kansberoep en is de opleiding nog niet gestart? Dan zijn wij bereid om tot 8 weken na de inschrijving bij Beeckestijn Business School de opleiding kosteloos te annuleren. Ook als dat betekent dat de opleiding in die periode al start.

Welk opleidingen komen in aanmerking?

Op de website van Beeckestijn Business School hebben we een hele lijst met opleidingen samengesteld die in aanmerking komen voor een UWV scholingsvoucher. Staat de opleiding van uw voorkeur er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we bekijken samen met het UWV of die opleiding ook onder de regeling valt.

Meer informatie

Meer informatie over de scholingsvoucher, de kansberoepenlijst, de procedure etc. kunt u vinden op de website van Beeckestijn Business School.

Reacties op dit artikel (0)