door NIMA, partner | 30 januari 2017, 16:23 in Mensen & Carrière

NIMA Masterclass Foresights 28 mrt 2017

Nima, partner | 30 januari 2017, 16:23

Weet hoe je je concurrenten voorblijft?

NIMA presenteert op 28 maart 2017 een Foresights Masterclass. Foresights is een marketingvakgebied dat nog in de kinderschoenen staat. Het ontwikkelen ervan past in de missie van NIMA om marketeers in Nederland te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling: Wil je als marketeer dat je merk zich ook in de toekomst duurzaam kan blijven ontwikkelen, dan zul je van die toekomst ook een goed beeld moeten hebben.

Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan is het goed om als marketingorganisatie je foresights op orde te hebben. Maar hoe organiseer en structureer je dat? Tijdens deze dag worden er een aantal cases uitgediept waarbij gebruik is gemaakt van onder meer foresight streaming, crowdfund analysis, superforecasters en simulatiemodellen.

Deze Masterclass richt zich specifiek op marketingadviseurs, marketingmanagers, strategen, marktonderzoekers en beslissers in marketing.

PE punten
Senior Marketing Professionals, Senior Communication Professionals Register Marketeers en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze NIMA Mastercourse 10 PE punten.

Voor meer informatie zie onze of neem contact op met

 

Reacties op dit artikel (0)

Dit is een bijdrage van

NIMA

Partner

In het hart van marketing, communicatie en sales

Lees meer over NIMA
Meer van deze partner