Programma EDM Smart Data Automotive Seminar is rond!

EDM EDM, partner | 8 mei 2017, 8:59

EDM Smart Data Automotive Seminar, donderdag 8 juni, DeFabrique Maarssen

Op 8 juni organiseert EDM voor de vierde maal het EDM het Smart Data Automotive Seminar. Een inhoudelijk event voor marketeers uit de automotive branche met als thema "Klaar voor de toekomst". Bent u erbij?
In DeFabrique te Maarssen zorgen verschillende sprekers voor een sterk inhoudelijk programma. Zo spreken Stijn de Groen en Jochem Pasman van KPMG over de gevolgen van de connected car voor de automotive industrie. Uit recent onderzoek van KPMG blijkt dat er geen geld meer wordt verdiend met het bouwen van auto's. Hoe dan wel? Stijn en Jochem vertellen meer over welk businessmodel wel zorgt voor mooie omzetcijfers.

Privacy en data
Verder spreekt privacy jurist Juliette van Balen over de nieuwe Data Privacy wetgeving. Wat houdt deze wetgeving precies in en wat betekent dit voor de toekomst van privacy? Autocoureur en commentator Jan Lammers vertelt wat de rol is van data in de autosport. En Raymond Ros, Digital Marketing & Data Consultant bij EDM Digital Solutions laat aan de hand van een praktische case zien op welke manier offline data gebruikt kan worden in online campagnes.

Karten
Dat DeFabrique een automotive locatie bij uitstek is, bewijst de indoor kartbaan. Na het inhoudelijke programma kunt u uw stuurmanskunsten op het circuit laten zien.
Voor meer informatie over het programma en de sprekers en aanmelden voor het seminar kunt u terecht op

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar