63 audiences, klaar voor gebruik in uw DSP

EDM EDM, partner | 6 maart 2017, 8:15

Met de integratie van de Mark & Mini activiteiten heeft EDM Digital Solutions, naast specifieke doelgroepen op basis van huishoud kenmerken op aanvraag, 63 'populaire' doelgroepen alvast klaar gezet in het DSP van haar klanten. De toepassingen daarvan in de campagnes worden afgerekend naar gebruik, op basis van CPM.

In de update van de audiences in de verschillende DSP's zijn een aantal categorieën toegevoegd maar heeft EDM DS ook van enkele kenmerken afscheid genomen.

EDM Digital Solutions biedt gebruikers van verschillende Demand Side Platforms (DSP) mogelijkheden om zowel B2C als B2B doelgroepen te bereiken op basis van socio-demografische kenmerken als leeftijd, interesse, inkomen, gezinssamenstelling, maar ook met samengestelde profielen zoals Mentality Types (Motivaction) en de 14 die door EDM zijn gedefinieerd. Dezelfde audiences kunnen daarnaast ook ingezet worden in online marketingcampagnes via e-mail (via MailReach) en social media (op basis van FaceBook ID's). Middels Insights (Online Profiling) kunnen vooraf doelgroepen in kaart gebracht worden om deze (en/of look-a-likes) vervolgens op de meest efficiënte wijze te bereiken.

Naast de standaard segmenten biedt EDM DS ook segmenten op maat aan. Op aanvraag kunnen deze op basis van voor de klant relevante kenmerken worden samengesteld tot een segment en beschikbaar worden gesteld in uw DSP.

Alle standaard segmenten zijn beschikbaar in de volgende DSP's:
Adform, AppNexus, DoubleClick Bid Manager (Google), Delta Projects, MediaMath, Turn,Videology uiteraard zijn deze ook beschikbaar in Adobe Audience Manager.

Download de lijst met vernieuwde segmenten. Voor meer informatie en aanvragen voor custom segmenten kunt u terecht bij traffic@edmds.nl.

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar