M&M's Store geopend in Londen

Elsbeth Eilander, redactie | 8 juli 2011, 7:49

In Amsterdam is het nog even wachten op de eerste Apple-store, maar in Londen zijn ze al iets verder: daar heeft M&M’s op Leicester Square zijn eerste M&M’s World Store in Europa geopend.

Afgelopen woensdag openden de M&M’s karakters Red en Yellow de nieuwe megastore, samen met de burgemeester van Londen, Boris Johnson. De ´experience-winkel’ beslaat 3.200 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen.

Het merk heeft al drie winkels in de VS: in Las Vegas, Orlando en op Times Square in New York. Deze winkels worden jaarlijks bezocht door meer dan 10 miljoen mensen.

In de Londense vestiging vind je ook de grote 'Wall of Chocolate' met 22 kleuren, waar je je eigen M&M’s mix uit samen kan stellen. Daarnaast heel veel M&M’s merchandise, zoals kleding, beddengoed en poppetjes.

De M&M’s personages Red, Yellow, Blue, Orange & Miss Green zijn te volgen op videoschermen en je kunt met ze op de foto, met hulp van een geanimeerde achtergrond. Voor echte fanatiekelingen is er de mogelijkheid om de karakters te bezoeken in M&M'S Character Worlds’, waar Red, Yellow, Blue, Miss Green en Orange ‘tot leven komen’.

Over de auteur

Elsbeth Eilander
Chef Tijdschrift voor Marketing / Intelligence Adfo Groep Lees meer over Elsbeth Eilander

Reacties op dit artikel (0)

Gerelateerde items M&m's Londen